Produkcioni paketi

Ako ste pripremili pesme i aranžmane, znate šta želite i dobro ste se uvežbali za snimanje, ostaje vam samo da izaberete neki od naših Produkcionih paketa i opustite se - mi preuzimamo brigu o zvuku i garantujemo vam visok kvalitet finalnog rezultata.

Produkcioni paketi podrazumevaju kompletan proces produkcije željenog broja muzičkih numera: snimanje, miks i izbacivanje finalnog materijala. U cenu paketa je uključen angažman producenta i snimatelja, a obezbeđeni su i popusti u skladu sa veličinom paketa.

Paketi su podeljeni u grupe prema broju pesama koje se produciraju (Pesma, Singl, Maksi, EP, Album) i traju onoliko dana koliko je potrebno za njihovu uspešnu realizaciju.

Ponuda nije žanrovski ograničena, naši producenti uspešno pokrivaju razne muzičke pravce, ali moramo da napomenemo da nemaju puno sluha za domaći folk.

Za sve dodatne informacije u vezi sa Produkcionim paketima javite se telefonom ili e-mailom, ili jednostavno zakažite termin za demonstraciju studija i dođite da se upoznamo.

PESMA, SINGL, MAKSI, EP, ALBUM - od 200 do 1200 EUR
Pogledajte informacije o dnevnom iznajmljivanju studija