Studio Digimedia

Studio Digimedia nalazi se u centru Beograda, odmah ispod Slavije, na samo 15 minuta hoda od autobuske i železničke stanice. Kompletno je pod dnevnim svetlom, klimatizovan, poseduje sobu za odmor iz koje je moguće pratiti tok snimanja, kafe kuhinju, terasu, neograničene količine kafe i pristup brzom bežičnom Internetu.

Gluva soba ima osnovu 50 m2 i spušteni plafon na visini od 3 m, potpuno je akustički obrađena i izolovana, sa pokretnim paravanima za dodatne akustičke intervencije. Kontrolna soba je površine 25 m2, potpuno je akustički obrađena, sa dovoljno prostora za grupno preslušavanje ili pilotiranje (do dva muzičara). Između gluve i kontrolne sobe razvučene su 32 linije, što omogućava istovremeno snimanje svih članova benda sa individualno podešenim slušanjima.

Studio je opremljen vrhunskom analognom i digitalnom opremom za snimanje i postprodukciju (Digidesign ICON +ProTools HD3, Avalon, ADL, Drawmer, PreSonus, Urei, AKG, RME...), kao i velikim setom mikrofona (Neumann, AKG, Sennheiser, Shure, Audio-Technica, Electro-Voice...).

Raspored prostorija u studiju Gde se nalazimo?
QUANTNO POLJE (Novi Sad, Srbija), snimanje albumaSaša Janković (desno) i Goran Crevar (levo), snimanje gudačaIVAN ILIĆ TRIO (Barcelona, Spain), snimanje albuma
Studio - Pogled iz ugla prozora (foto: Ninoslav i Jelena - Skybarstudio.com)Studio - Pogled iz ugla vrata (foto: Ninoslav i Jelena - Skybarstudio.com)Kontrolna soba - Pogled iz ugla (foto: Ninoslav i Jelena - Skybarstudio.com)
Kontrolna soba - Pogled sa ulaza (foto: Ninoslav i Jelena - Skybarstudio.com)Kontrolna soba - Rack (foto: Ninoslav i Jelena - Skybarstudio.com)Soba za odmor i relaksaciju - Pogled iz ugla kafe kuhinje (foto: Bojan Slačala)
Vrhunska oprema renomiranih proizvođača